Villa Thalia

Villa Thalia

Topentertainment in oude bioscoop

Rotterdam kent tegenwoordig vele, populaire uitgaansgelegenheden. Straten waar je vroeger op zaterdagavond een kanon kon afschieten, daar bruist het nu in het weekend. Zo ook aan de Kruiskade, in de voormalige Thalia bioscoop zitten drie hotspots onder één dak: Club Villa Thalia, Café Beurs en Scharrels & Schuim. Een spectaculair avondje stappen in bruisend Rotterdam.

Werken in de bediening vond Olivier van Hoey Smith best leuk, maar geef hem de ruimte en je zaak zit binnen no time vol. Organiseren is zijn passie. De stap om zelf wat te beginnen was dan ook een logische. Samen met compagnon Chiel Jongejan begint hij Café Beurs en The VIP Room en met succes. Over het plan om de oude bioscoop om te toveren tot Club Villa Thalia hoeft hij niet lang na te denken. De in 1955 geopende Thalia bioscoop waar film centraal stond vormde de inspiratie voor de huidige Club Villa Thalia. “Het voelde als een eer dat ik hier een club mocht beginnen. Dat gevoel moet iedereen toch hebben, dit wordt gegarandeerd een succes, dacht ik. En inderdaad; nadat het Rotterdamse uitgaanspubliek de kat uit de boom gekeken had beleefden we een flitsende start en organiseerden we al snel feesten voor onder andere Marlies Dekkers en L’Oreal en zitten we tijdens clubavonden afgeladen vol.”

Een vliegmachine

“Uniek in Rotterdam zijn onze dinershows; zo hebben we een vliegmachine waarmee we letterlijk door de hele zaal kunnen vliegen en beschikken we over een videowall van 360 graden, waarmee we elke gewenste sfeer kunnen creëren, van je slaapkamer tot aan tropische sferen. Wij bieden een avondje topentertainment. Sinds kort organiseren we ook een gezellige vrijdagmiddagborrel, waarbij we zorgen voor extra entertainment door bijvoorbeeld een stand-up comedian uit te nodigen”. Tijdens zo’n avond betrek ik alle drie de zaken erbij: Club Villa Thalia, Café Beurs en om de hoek eettent Scharrels & Schuim. Zo herstel ik de oude bioscoop in ere. Rotterdam heeft zich de afgelopen jaren fantastisch ontwikkeld tot uitgaansstad. Ik laat mij graag door de stad inspireren. En als ik tevreden klanten en personeel zie rondlopen, dan weet ik dat het goed is.”

Villa Thalia

Kruiskade 31
3012 EE Rotterdam
T010-2142547
Epr@sfeerhoreca.nl
Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EERotterdam