Textiel Services Rijnmond BV

Textiel Services Rijnmond BV

Dienstverlening op z’n Rotterdams

In het hart van de Rotterdamse petrochemische industrie zorgt Textiel Services Rijnmond (TSR) voor het leveren en reinigen van genormeerde bedrijfskleding. Vijf dagen in de week ratelen in de professionele wasserij de naaimachines en draaien de wasmachines op volle toeren om vervolgens alles keurig af te leveren bij de klant. “Wij werken op basis van tevredenheid en transparantie”, vertelt operationeel directeur Heinz Köpp.

Zo’n 60.000 kledingstukken nemen de medewerkers in de wasserij van TSR wekelijks onder handen. Köpp. “Alles wordt met de hand gesorteerd, gecontroleerd en gevouwen. Zo wordt beschadigde bedrijfskleding ontdekt en vervolgens weer schoon en gerepareerd afgeleverd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de medewerkers van onze klanten optimaal beschermd blijven. Dankzij een juiste balans tussen mens en machine, zijn wij als geen ander in staat om de veiligheid te garanderen en flexibel te leveren. Onze klanten komen dus nooit zonder bedrijfskleding te staan.”

Flexibiliteit

Naast het verkopen, verhuren en reinigen van persoonlijke beschermingsmiddelen, schoonloopmatten en hygiëneproducten is TSR dealer van diverse bedrijfskledingfabrikanten. Köpp: “Wij leveren bedrijfskleding en hebben een breed aanbod in promotie-, bedrijfs-, en doorwerkkleding. Wij hebben een eigen voorraad op alle gebieden: van raffinaderij tot laboratorium, van automonteur tot elektromonteur en van overall tot uniform. Het aanschaffen van werkkleding bij de gespecialiseerde wasserij kent veel voordelen. Denk aan het automatisch vervangen bij afkeur, kleurbehoud en het voorkomen van krimpen. Onze klanten – veel industriële aannemers – werken zelf vaak ook met een grote mate van flexibiliteit, dus dat mogen zij ook van ons verwachten.”

Milieu

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij TSR. “Maar dan wel zonder de kosten uit het oog te verliezen”, vertelt Köpp. “Ons recyclebare werkhandschoen is hiervan een goed voorbeeld. Hoogwaardige werkhandschoenen worden na eenmalig gebruik niet weggegooid, maar voor elk mogelijke toepassing ingezet, periodiek gewassen, gecontroleerd, gerepareerd en weer retour geleverd. Zo dragen bedrijven niet alleen bij aan een beter milieu en een hoger veiligheidsniveau, maar werken zij ook kostenbesparend.”

Certificeringen & Veiligheid

TSR is overigens de enige wasserij in Nederland, die naast de ISO 9001 en RABC 14065 tevens VCA* gecertificeerd is. “Hierdoor kunnen onze klanten alle operationele werkzaamheden voor bedrijfskleding op locatie door TSR laat uitvoeren. One stop shopping in optima forma.”

 Verbintenis

Het tekent het bedrijf Textiel Services Rijnmond. Niet achterover leunen, maar vooruit kijken. Heinz Köpp windt er dan ook geen doekjes om: “Wij willen één van de belangrijkste spelers in de petrochemische en industriële sector worden. Wij werken op basis van tevredenheid en transparantie. Desgewenst werken wij met een klant zonder contract. De tevredenheid van onze klanten is onze verbintenis. Bovendien hebben wij een grote groep vaste klanten. Daar zijn we met elkaar best trots op.”

Textiel Services Rijnmond BV

Schrijnwerkerstraat 25
3194 AE Hoogvliet
T010 4601488
Einfo@tsrbv.nl
Textiel Services Rijnmond BV
Schrijnwerkerstraat 25
3194 AEHoogvliet