SOR Comfortabel Wonen

SOR Comfortabel Wonen

Wonen zonder zorgen bij SOR

Wij zijn SOR. Opgericht in 1986 om ouderen in Rotterdam met een klein inkomen te helpen bij het vinden van een fijne en veilige woonomgeving; ‘Een thuis waar je jezelf kan zijn.’

De 56 gebouwen zijn onderverdeeld in verschillende woonstijlen. Directeur Hassan Najja: “Ons werk is mensenwerk. Mensen zijn allemaal anders, met allemaal hun eigen persoonlijkheden. Diverse leeftijden, afkomst, culturen, religies en ervaringen maakt samenleven en dan ook samenwonen bijzonder! Diversiteit vinden we bij SOR uitdagend. Daarom bieden we ook een diversiteit aan woningen aan. Voor elk wat wils.”

"Bij SOR hoeft niemand alleen te zijn"

SOR is de woningcorporatie voor ouderen in de regio en staat midden in de Rotterdamse samenleving met een nononsens handen uit de mouwen mentaliteit.

Najja: “Dat betekent dat ieder gebouw biedt wat bewoners belangrijk vinden: veiligheid, ontmoeting en gemak. Dat creëren we door nauw contact te onderhouden met onze bewoners. Natuurlijk kan iedereen bij onze woonwinkel binnenlopen, maar dat is niet altijd om de hoek. Daarom nemen we ook aan de telefoon de tijd voor ieders vraag. In elk gebouw is een ontmoetingsruimte en een huismeester aanwezig. Hij is het aanspreekpunt voor bewoners: voor een helpende hand bij een klusje of gewoon een praatje. En actieve bewonerscommissies zorgen voor een fijne sfeer in het gebouw. Zo dragen we allemaal bij aan een thuisgevoel voor iedereen.“

In een SOR-gebouw hoeft niemand alleen te zijn. En winkels, openbaar vervoer en (zorg)voorzieningen zijn vaak dichtbij. Dat alles maakt wonen bij SOR plezierig. Sociale huisvesting, met als uitgangspunt zorgeloos wonen.”

SOR Comfortabel Wonen

Botersloot 175
3011 HE Rotterdam
T010 4445555
Einfo@sor.nl
SOR Comfortabel Wonen
Botersloot 175
3011 HERotterdam