Whoops kappers

Passie en bezieling

Knippen, kleuren, stylen, bij salon Whoops kan het allemaal, net als bij iedere andere kapper. Toch gaat Whoops net wat verder. Je ontspant, maakt je hoofd leeg, maar vooral wordt er naar je geluisterd. Een grote rol hierin is weggelegd voor eigenaresse Betlem Taravilla. “De wensen van onze klant staat centraal. Eigenlijk zijn wij imagemakers.”

“Passie voor vakmanschap en werken met bezieling. Dat zit in mij en in al mijn haarstylisten. Een goede haarstylist zijn is één, je concentreren op je kwaliteiten en talenten om jezelf de werkwijze en de disciplines eigen te maken is een tweede stap. Op die manier pas je vakmanschap toe. Het begint al bij het masseren tijdens het wassen van het haar. Het is de manier hoe je je handen beweegt, welke volgorde je gebruikt. Maar bovenal is luisteren en aandacht voor de klant de rode draad. It’s a way of living, thinking, working and doing.

Op mijn 13e begon ik in het kappersvak en nog steeds zie ik het als een onvoorwaardelijke ambacht. Zo’n 22 jaar geleden ben ik vanuit Barcelona naar Rotterdam gekomen. Voor de liefde voor de stad en de mensen ben ik hier gebleven. Die liefde voel ik ook voor mijn salon en mijn klanten. Ik zie mijzelf als een dienstverlener die klaar staat voor haar klant. Dat doe ik op een zondag met net zoveel liefde als op een donderdag. Mijn salon is sinds 2006 zeven dagen per week geopend. Dat vind ik als Rotterdamse ondernemer niet meer dan normaal. Een bezoek aan Whoops is een onvergetelijke ervaring. Enthousiaste klanten met een perfecte look zijn onze ambassadeurs en ambassadrices.”

Salon Whoops

Groenendaal 495
3011ZW Rotterdam
T010-4119911
Einfo@whoopskappers.nl
Salon Whoops
Groenendaal 495
3011ZWRotterdam