Nul 10 Reclame

Wij zijn
Rotterdamse
jongens

Wanneer je door een wereldstad als Rotterdam rijdt, zie je overal reclameuitingen. Van lichtreclames op gebouwen tot het beplakte bestelbusje naast je in de file. Grote kans dat dit is ontworpen en uitgevoerd door Nul10 Reclame. Arthur van Schoonhoven en Cees Limburg zijn de mannen achter dit bureau en niet te beroerd om zelf op een gebouw te staan om een lichtframe te monteren. Een bedrijf dat werkt met opgestroopte mouwen dus.

Gevelreclame, spandoeken, autobelettering, drukwerk, carwrapping, lichtplavuizen in een plafond, je kan het zo gek niet bedenken of Nul10 Reclame kan het regelen. En er graag over praten overigens ook. Arthur van Schoonhoven en Cees Limburg hebben dit Rotterdamse bureau zo’n tien jaar geleden opgericht. Limburg: “Wij zijn gewone Rotterdamse jongens. Komen beiden uit de technische wereld, maar deden daar eigenlijk niks meer mee. Ondanks een goed salaris, had ik het niet echt naar mijn zin in mijn toenmalige salesbaan bij Unilever. Geld is makkelijk, maar maakt niet gelukkig. Ik wilde voor mezelf beginnen, het liefst weer in de technische wereld, zo ook Arthur. Toevallig hoorden we via via over deze branche. We zijn er dus eigenlijk ingerold, maar hebben nog geen dag spijt gehad.”

Blacklight

Niks is te veel en alles kan, is het motto van Nul10 Reclame. En desnoods bedenken de heren zelf iets unieks. Of het nou voor Marlies Dekkers is, de Bezorgbeer of de Hogeschool Rotterdam. Van Schoonhoven: “Alles is leuk in dit vak. Voor een bedrijf op een beurs hebben we een grote box gemaakt, een soort kijkdoos. Van binnen is het zwart, maar als de blacklight aan gaat, verschijnt er van alles. Enige jaren terug hadden we voor restaurant De heren van Charlois een grote herenhoed nagemaakt als reclame. Dat stond bovenop het restaurant. Dat was gigantisch. We hebben ook een keer een lichtbak met ledverlichting gemaakt in de vorm van een piramide. Schitterend. Totdat we het naar Delft moesten vervoeren. We kregen het hier de deur niet uit. Dat paste niet en moesten een stuk uit het deurkozijn zagen. Wat dat betreft maken we hier iedere dag wel wat mee.”

Gouden combinatie

Het duo Arthur en Cees is een gouden combinatie. Arthur houdt zich vooral met de technische kant bezig. Cees is vrij goed in het leggen en onderhouden van contacten. Limburg: “Maar na twee dagen kantoor, wil ik ook naar buiten. Het monteren van een frame met lichtreclame op een gebouw is toch wel het leukste wat er is. Ons personeel nemen we ook regelmatig mee naar buiten. Je bedenkt iets vanachter je computer, maar het dan in het echt zien, dan zie je pas hoe het er uitziet. Vandaar dat we graag en met regelmaat door de stad rijden. Dat trotse gevoel went nog steeds niet.”

Nul 10 Reclame

Fascinatio Boulevard 518
2909 VA Capelle aan den IJssel
T010-2810805
Einfo@nul10reclame.nl
Nul 10 Reclame
Fascinatio Boulevard 518
2909 VACapelle aan den IJssel