Heerema & Palm Belastingadviseurs

Geen zaak is hetzelfde

Hoe zorgen we voor het beste financiële resultaat voor onze klant als het gaat om belastingen. Dat is voor Jan Heerema en Victor Palm van Heerema & Palm Belastingadviseurs de uitdaging. Heerema: “Iedereen moet belasting betalen, maar niemand wil te veel betalen. Wij zoeken de mogelijkheden binnen de grenzen van de wet om de meest gunstige oplossing voor onze klanten te vinden.”

Heerema & Palm Belastingadviseurs is gespecialiseerd in fiscale problematiek rond het MKB. Zij werken niet alleen voor ondernemingen en hun aandeelhouders, maar ook voor accountantskantoren die specifieke fiscale kennis willen inhuren om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen. Heerema: “Doordat ik een lange periode bij de Belastingdienst heb gewerkt, weet ik hoe je het beste resultaat kunt bereiken in onderhandelingen met de fiscus. Mocht dat niet het gewenste resultaat opleveren, dan brengen wij de zaak voor de belastingrechter.” Palm: “Bedrijfsoverdrachten, reorganisaties, maar ook het kiezen van een andere rechtsvorm; niet één zaak is hetzelfde. Dat maakt ons werk zo afwisselend. Voor de klant is het een voordeel dat bij ons de lijnen kort zijn. Je krijgt geen assistent aan de telefoon, maar meteen één van de partners. Hierdoor kunnen wij vlot reageren en helder adviseren. Zo kunnen we snel inzichtelijk maken of en zo ja hoeveel belasting er kan worden bespaard.”

Snel, adequaat, maar ook direct communiceren; het is de Rotterdamse aanpak van Heerema & Palm Belastingadviseurs die de klanten waarderen en ook verwachten. Gezien de locatie waar het kantoor is gevestigd niet meer dan logisch. Heerema: “Wij zitten op de bovenste verdieping van Het Witte Huis. Voor de eigenaar van het pand verzorgen wij naast alle fiscale zaken ook het beheer. Brede service en kwaliteit op hoog niveau, dat proberen wij te bieden”

Heerema & Palm Belastingadviseurs

Wijnhaven 3-T
3011 WG Rotterdam
T010- 4140257
EJanHeerema@heerema-palm.nl
Heerema & Palm Belastingadviseurs
Wijnhaven 3-T
3011 WGRotterdam