Café restaurant wijnbar 1NUL8

Café restaurant wijnbar 1NUL8

Vernieuwend en divers

Een restaurant en wijnbar onder één dak in hartje Rotterdam. Bij 1NUL8 kun je de hele dag en avond terecht. Bedrijfsleider Karin Miltenburg: “Iedereen kan bij ons op elk moment binnenvallen; van dagjesmens tot zakenlui en in de avond de stappers. Die diversiteit maakt ons uniek.”

“Wij zitten midden in het centrum aan de Meent, wat mij betreft de leukste winkelstraat van Rotterdam. Je vindt er voor elk wat wils, net als bij ons eigenlijk. 1NUL8 is de ideale plek om elkaar te ontmoeten, voor een ontbijtje, lunch of diner. Daarnaast bieden wij onze gasten een avondvullend programma. Als wijnbar hebben wij een uitgebreide wijnkaart waar we regelmatig nieuwe wijnen aan toevoegen. Deze worden zorgvuldig uitgekozen, dat geldt overigens ook voor onze huiswijnen. Uiteraard schenken wij een groot aantal wijnen per glas. Op onze menukaart staan verschillende kleine gerechten. Het idee erachter is om een hele avond bij 1NUL8 te zitten met een lekker flesje wijn en met elkaar verschillende hapjes eten. In het weekend draait er vaak een deejay. Wat dat betreft is 1NUL8 vernieuwend, we zijn altijd op zoek naar iets anders wat we kunnen bieden.”

De kracht van eigenaar Floris van der Sluis is dat de klant centraal staat. Hij maakt altijd tijd voor een praatje, hoe druk het ook is in de zaak. “Eigenlijk geldt dat voor ons allemaal. We zijn professioneel, werken keihard, maar nemen de tijd voor onze gasten. Ook wij merken dat Rotterdam als stad populairder wordt. Wij krijgen de laatste jaren steeds meer toeristen op bezoek. Ze ontdekken Rotterdam en 1NUL8 eigenlijk ook.”

Café restaurant wijnbar 1NUL8

Meent 108
3011 RJ Rotterdam
T010-4123561
Einfo@1NUL8.nl
Café restaurant wijnbar 1NUL8
Meent 108
3011 RJRotterdam