Geen woorden maar daden!

Een Rotterdammer buiten Rotterdam pik je er zo uit. Het niet te verloochenen accent in combinatie met zijn directheid zijn kenmerken waar je niet omheen kunt. Maar een Rotterdammer onder Rotterdammers valt juist weer niet op, tenzij hij zichzelf onderscheidt van de rest. Datzelfde geldt ook voor Rotterdamse bedrijven en ondernemers onder elkaar. Om op te vallen moet je onderscheidend zijn, anders zijn dan de rest, maar daar moet je wel wat voor doen.
Een goed product hebben alleen is geen garantie voor succes, en branding is een belangrijk en krachtig middel om dat voor elkaar te krijgen. Hoe vaker je naam ergens opduikt, hoe beter dit wordt opgemerkt en onthouden, ongeacht hoe en op welke plek. Rotterdam in Bedrijf is een krachtige combinatie van old school marketing en nieuwe media waarin uw bedrijf in het luxe boek, (voor op de leestafel in uw lobby maar ook als prachtig relatiegeschenk) op moderne en creatieve wijze wordt gepresenteerd met spetterende teksten en foto’s terwijl op internet uw zichtbaarheid en vindbaarheid wordt verbeterd.
Maar behalve om met Rotterdam in Bedrijf aan de slag te gaan, kan het natuurlijk ook geen kwaad om meer bekendheid te vergaren door bijvoorbeeld af en toe iets weg te geven (samples, kortingen, gadgets met logo), actief aan de slag te gaan met de social media, aanwezig te zijn bij evenementen (waar je weer iets kan weggeven), het (lokale) netwerk circuit in te duiken, adverteren in de media die bij de doelgroep terecht komt enz. Rotterdam in Bedrijf adviseert en begeleidt u uiteraard ook graag op dit traject!