van 't Hart Autoverhuur

van ’t Hart Autoverhuur

Met passie en plezier

Personenauto’s, 9-personenbusjes, bestelbussen en pick-ups, van ’t Hart Autoverhuur in Kralingen verhuurt het allemaal. Bijna 55 jaar geleden begon Ab van ’t Hart met het verhuren van één busje, inmiddels staan zonen Robert en Nic alweer jaren aan het roer met veel passie en plezier.

Studenten, politici, mensen uit de zakenwereld, maar ook gezinnen; de doelgroep van Van ’t Hart Autoverhuur in Rotterdam-Kralingen is heel divers. “We zijn zelfs hofleverancier. Jaren geleden stond Willem-Alexander, toen nog kroonprins en student, hier aan de balie om een busje te huren”, vertelt Nic. Dit is precies wat het werk zo leuk maakt vinden de broers. De diversiteit aan klanten en dus ook de diversiteit aan opdrachten. Robert: “Auto’s zijn best leuk, maar als je hier werkt moet je vooral de omgang met mensen leuk vinden. Daar zit het meeste plezier in.”

Melkboer

Nic: “Mijn vader is hier in Kralingen begonnen als melkboer. Met zijn paard en wagen ging hij van deur tot deur en kende dus veel mensen in de omgeving. Iedereen binnen het gezin is als melkboer begonnen. Op een gegeven moment kocht hij een busje voor de verhuur. Dat was het begin van ons familiebedrijf. We waren thuis met twee zussen en vier broers en alle zes hebben we in het bedrijf gewerkt. Robert en ik staan nu samen aan het roer. Ik ben 68 jaar maar ik peins er niet over om te stoppen.” Robert: “Alles kan bij Van ’t Hart Autoverhuur en ons motto is daarom “gaat niet bestaat niet.” Dit betekent dat we ons drie slagen in de rondte werken. Als een bedrijf uit de Europoort ons einde middag belt dat ze een kapotte auto hebben, zorgen wij dat er de volgende ochtend om acht uur een vervangauto klaar staat. Staat een gezin op het punt op vakantie te gaan naar Spanje, maar is de auto kapot? Wij regelen een vervangauto. Ook de Hermes House Band is natuurlijk vaste klant bij ons. Het grappige is dat veel studenten, als ze later afgestudeerd zijn nog steeds bij ons terugkomen. Daarnaast kennen de mensen ons van ons bediende pompstation aan de Kortekade. We gebruiken de pomp voor onze eigen auto’s, maar bewoners maken er ook dankbaar gebruik van.”

Kartonnen hartje

Nic vult aan: “Ach, weet je, hard werken is niet erg. Als je er maar plezier in hebt. Uiteindelijk bleek mijn vader al een echte ondernemer toen hij zijn eerste busje verhuurde. Het zwarte hartje wat hij toen uit een kartonnetje knipte is nog steeds ons logo. We zijn bijna 55 jaar een familiebedrijf. Met Robert zijn vrouw, twee zoons en mijn dochter in het bedrijf blijven we dat voorlopig ook. Het ondernemerschap zit kennelijk bij ons allemaal in de genen.”

van ’t Hart Autoverhuur

Kortekade 82-96
3062 GW Rotterdam
T010-4520333
Einfo@hartautoverhuur.nl
van ’t Hart Autoverhuur
Kortekade 82-96
3062 GWRotterdam