Room Revolution Interior design

Room Revolution Interior design

Decorating golden rule: live with what you love

“Een interieur is pas mooi als het persoonlijk is.” Emilie Verbeek, oprichter en eigenaar van interieur-advieswinkel RoomRevolution, heeft haar leven lang al een passie voor interieur, kleuren en stoffen. Toen zij haar eigen bedrijf startte, kwam een droom uit.

“Ik hou van kleur, maar een interieur moet wel in balans zijn. En de kleuren moeten passen bij het karakter van de bewoner. Het is belangrijk dat een interieur niet gaat vervelen. Het moet spannend blijven en het liefst iedere dag bijdragen aan persoonlijk geluk. Als ik die verveling proef bij klanten, zie ik het als mijn taak om ze uit hun comfortzone te krijgen. Mijn klanten voelen zelf dat er iets niet klopt in hun interieur. Ik leg de vinger op de zere plek. De oplossing kan van alles zijn, andere gordijnen, andere indeling, wat meer kleur en soms wat minder kleur. Ik zorg dat het interieur in balans is en één geheel wordt, waarbij ik ook rekening houd met andere ruimtes in huis. Ik ben bewust dealer van veel

topmerken, bijvoorbeeld Élitis, Designers Guild, Christian Lacroix en Cole & Son. Zo is er veel keuze en werk ik met producten waar niet alleen mijn klanten blij van worden, maar ik ook. Ik ben altijd op zoek naar eyecatchers en naar kwalitatief mooie én betaalbare basics. Als voormalig financieel adviseur zie ik het als mijn taak om ook in het budget mee te kunnen denken.

Creatief

Inspiratie doe ik op in bladen en op beurzen in Londen en Parijs. In Rotterdam ga ik langs bij tentoonstellingen in de Kunsthal of Boymans Van Beuningen en ik bezoek regelmatig mijn leveranciers. Door op de hoogte te blijven, is ieder project voor mijzelf ook nieuw. Mijn hele leven ben ik al creatief en ik ben bevoorrecht dat ik dit kwijt kan in mijn werk. Als beloning houd ik er ook nog een tevreden klant aan over. Groot hoef ik niet te worden, maar ik wil wel met mooie producten blijven werken.”

Room Revolution Interior design

Maaskade 148a
3071 NN Rotterdam
T06-50862467
Eemilie@roomrevolution.nl
Room Revolution Interior design
Maaskade 148a
3071 NNRotterdam