Meerstaal Constructiebedrijf

Meerstaal Constructiebedrijf

Rotterdam is een stad van hard werken, met de mouwen opgestroopt, maar ook van opbouwen en mooi maken. Dat is nou precies waar Meerstaal Constructiebedrijf voor staat. Van staal, aluminium en rvs maken zij mooie en functionele objecten, van sierhek tot een staalconstructie. Alles wordt met de hand gemaakt en het moet gisteren klaar zijn, op zijn Rotterdams.

Loop een willekeurige horecagelegenheid in Rotterdam binnen en de kans is groot dat de mannen van Meerstaal de stalen pui en het raamwerk hebben gemaakt. La Pizza, Dudok, Vicini, het Marktcafé in de Markthal, maar ook het nieuwe Luxor en het gerechtsgebouw. Het is maar een greep uit de portfolio van Peter Gaerthé en Jeroen Groot, eigenaren van het Rotterdamse constructiebedrijf. Groot: “Als ik op de Euromast sta, zie ik van rechts naar links plekken waar wij het staalwerk hebben geregeld. Wij zijn wat dat betreft een verborgen begrip in Rotterdam.” Zijn compagnon vult aan: “We hebben nog net niet de Erasmusbrug gemaakt. Overigens doen wij alle Dudok en Vicini vestigingen door heel Nederland.”

Het moge duidelijk zijn, Meerstaal levert kwaliteit en snel, op een ambachtelijke wijze. Het sierhek om het oude gemeentehuis aan de Straatweg is daar een goed voorbeeld van, omdat daar een krul in zit, wordt het staal gesmeed. Veel gebeurt met de hand in de werkplaats. Een plek waar de heren het liefst de hele dag staan. Groot: “Het is fysiek zwaar werk, maar zo ontzettend leuk. Dan is het ook goed vol te houden.”

Meerstaal Constructiebedrijf

Pelsertstraat 3h
3044 CH Rotterdam
T010-4777096
Epeter@meerstaal.nl
Meerstaal Constructiebedrijf
Pelsertstraat 3h
3044 CHRotterdam