Franc Nissen flowers, tea and decorations

Franc Nissen flowers, tea and decorations

Een bloemetje uit Rotterdam

Of het nou een Franse tulp is, een dahlia of een eenvoudige gerbera, Franc Nissen houdt van alle bloemen. Niet vreemd dat hij van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij een bloemen decoratiebedrijf opende hij acht jaar geleden zijn eigen winkel. “Het liefst maak ik nog dagelijks zelf de boeketten voor onze klanten.”

“Een persoonlijke voorkeur voor een bepaalde bloemsoort heb ik eigenlijk niet. Ik hou van bloemen. Wij werken altijd met seizoensgebonden bloemen. Zonnebloemen vindt de klant bij ons pas half juli en gladiolen hebben we eind juni. Je werkt op die manier met pure producten. Het maakt het voor ons afwisselend. Ieder seizoen werken we weer met andere mooie bloemen. We hebben ook exclusieve bloemen die je nergens anders in Rotterdam kunt krijgen, zoals de prachtige roos uit Ecuador. Deze wordt in het Andesgebergte gekweekt.

Liefhebbers komen er speciaal voor naar mijn winkel. Wij werken met verse bloemen. Ze zijn nooit ouder dan twee dagen. Onze boeketten staan hierdoor vaak ruim tien dagen. Als vakman vind ik het maken van een persoonlijk boeket één van de mooiste dingen van mijn vak. Ik vind het leuk om mensen te verwennen en in de watten te leggen. Op verzoek organiseren we voor groepen een high tea. Er is keuze uit 70 verschillende soorten thee, waaronder veel bloemensoorten. We bakken zoveel mogelijk zelf en we serveren eetbare bloemen. Er heerst altijd een leuke sfeer tijdens een high tea. Waar kan dat beter dan bij mij in de winkel, een mooie setting tussen alle prachtige bloemen.”

Franc Nissen flowers, tea and decorations

Goudsesingel 334A
3011 KK Rotterdam
T010 411 2064
Einfo@franc-nissen.nl
Franc Nissen flowers, tea and decorations
Goudsesingel 334A
3011 KKRotterdam